Ons winkeltje

Sinds 2000 verkopen wij asperges aan huis. Eerst gewoon rechtstreeks van de asperge-sorteerband. Later werd het steeds meer een winkeltje.Het is zo leuk om je eigen product te verkopen! Vooral de gezelligheid van de klanten geeft voldoening. Eigenlijk is het gewoon al leuk om eens te komen kijken : zo'n echt, klein ambachtelijk boeren winkeltje,met oude lampjes, houten kistjes en een Brabants bonte vloer erin.                                  

Carmen schilt, snijdt en wast voor u de asperges soep / wokstukjes kant en klaar. En onmisbaar ; ze heeft een heerlijk recept voor Aspergesoep. Jaren maakte ze het zelf, maar sinds een paar jaar laat ze haar eigen recept aspergesoep maken door Mirjam van het Kookpunt uit Liessel Dit alles kunt u gemakkelijk en snel meenemen, en u heeft het vers.

Bij de Asperges past natuurlijk een heerlijke ham, we hebben de gesneden achterham, maar de specialiteit is " de Peelham". Dat is een hammetje aan het stuk, gegaard in bouillon. U kunt het koud eten, bakken of o bain marie opwarmen.

Ook een echte aanrader, zijn de gehaktballen, ze zijn kant en klaar en u kunt ze in een speciale papieren zak zo opwarmen. Ook koud en op de boterham zijn ze echt heerlijk.

Ambachtelijke producten zoals zult, balkenbrij, bloedworst, leverworst en boerenmetworst, komen ook uit de regio en behoren onder de favorieten van vele klanten.

Over de basis bereiding van Asperges hebben wij voor u:
" De Gouden Tip " waarmee we vele mensen hebben verrast.......Natuurlijk komt u dat vragen in ons winkeltje en dan leggen we het u graag uit. U krijgt dan onze folder mee.

De verse aardbeien uit de regio die u bij ons kunt kopen, worden ook verwerkt in de jam,zoals we dat hetzelfde doen met de rode bosbes en rabarber.


Wij gaan met het verkopen van producten zoveel mogelijk met het seizoen mee. Bijvoorbeeld Hollandse - nieuwe aardappelen en peultjes ,dit kunt u gemakkelijk volgen door te kijken bij laatste nieuws.
Wat erg leuk is zijn de dagverse cadeaupakketten die we voor u kunnen maken.Hiervoor verwijzen wij u naar de cadeau-artikelen .

Terras ;

Met goed weer kunt u gebruik maken van ons eenvoudig klein boeren terras. Onder het genot van een kop koffie of thee met appeltaart, heeft u zicht op ons kleinste perceel aardappels. Mocht het regenen kunt u ook een kopje koffie nuttige in `t schuurke. Ook hier kunt u Carmen` s aspergecrèmesoep soep proberen.

 

U kunt bij ons betalen via een pinautomaat !